Vëllai i Madh ka organizuar mbrëmë Pyjama Party vetëm për vajzat, të cilat e kanë shijuar pa fund. Ato kanë kërcyer, kënduar, luajtur, duke harruar kështu hatërmbetjet që kishin me njëra-tjetrën.

Por jo vetëm kaq, pasi duket se Jori Delli e kishte tepruar paksa me pijen dhe ishte dehur.  Pasi doli nga festa, ajo ka shkuar pranë Gert Koxhës, të cilit nuk iu nda edhe pse ai e dërgoi në krah te krevati i tij.

Gerti ndodhej në kuzhinë kur Jori shkoi pranë tij duke kënduar dhe ai thotë: “Merreni këtë se ka ngatërruar rrugën”.

Duke qenë se modelja nuk u largua, Gerti e merr në krah dhe e dërgon te krevati i saj. Por sërish ajo ngrihet dhe shkon drejt modelit, ku në një moment edhe u lënduan paksa pasi u përplasën.