Ndërsa KQZ zyrtarizoi rezultatin për bashkinë e Vorës ku fitues u shpall Blerim Shera, socialistët duket të jenë në avantash edhe në Këshillin Bashkiak.

Kështu nga 44 qendra votimi, në 35 prej tyre ku ka përfunduar tashmë numërimi PS, kryeson me 13 mandate, 4 për koalicionin Bashkë Fitojmë dhe PAA e Agron Dukës ka siguruar deri më tani dy mandate dhe nga një mandat kanë siguruar partia Republikane dhe Fryma e re Demokratike.

Bashkë Fitojmë
1 Lulzim Sefer Vrana

2 Florinda Sali Marku

3 Kujtim Daut Haka

4 Shega Nuhi Sefa

Partia Socialiste

1 Sulejman Abdyl Kaziu

2 Mimoza Isuf Lala

3 Edmond Xhavit Mema

4 Emirlanda Gëzim çela

5 Ardian Liman Topi

6 Ervisa Sherif Shera

7 Altin Mifit Sipri

8 Ardiana Bajram Ndreu

9 Eduart Demir Troci

10 Gresilda Bilal Gjoka

11 Agim Ramazan Korriku

12 Eneda Rexhep Shehi

13 Armand Abdulla Omuri

Partia Agrare Ambjentaliste e Shqipërisë

1 Sara Ilir Arapi

2 Gazmend Isuf Shehi

Partia Republikane Shqiptare

Durim Xhemal Picari

Fryma e Re Demokratike

Eljon Rustem Zguri