Një video që po qarkullon në rrjet duket se nxjerr zbuluar produksionin e BBV. Bëhet fjalë për Dean ku para një javë ka thënë se në dhomën e rrëfimit ka takuar Dorin. Kujtojmë që dhe burri i Oltës quhet Dori. Kaq kanë dashur ndjekësit dhe kanë komentuar situatën duke hedhur dyshime se bëhej fjalë pikërisht për bashkëshortin e ish-banorit.