Sali Berisha po përballet në çdo qytet me një braktisje të madhe. Nga Lushnja në Kukes, Fier, Kamëz, Durrës, Elbasan e me radhë, është vënë re një pjesëmarrje shumë e ulët në mitingjet e tij përmbyllëse.

Sonte ai po mbyll fushatën në Tiranë, ku si në çdo qytet, është braktisur në sheshin ‘Nënë Tereza’ dhe pse ka ngritur nje skene gjigande te kushtueshme.

Më poshtë fotot nga mitingu u Berishës në Tiranë, tani drejpërdrejt.