Lezha ka nisur zyrtarisht numërimin e kutive të votimit, pas mbylljes së procesit të votimit.

Në këtë bashki në garë janë dy kandidatë, Pjerin Ndreu nga PS-ja dhe Padshk Gjoni nga koalicioni BF.