Ka përfunduar procesi i numërimit të votave edhe në Bashkinë e Dropulli.

Sipas të dhënave të KQZ, janë numëruar votat në 37 qendrat e votimit.

Rezultati është i pakontestueshëm, kandidati i Partisë Socialiste, Dhimitraq Toli ka fituar bindshëm duke marrë 3709 vota, ose 81.25%. Pas tij vjen kandidati i koalicionit “Bashkë Fitojmë”, Thanas Maneka që ka marrë 679 vota, ose 14.87% dhe i treti është kandidati i Nismës Thurje, Kosta Garo i cili ka marrë 177 vota, ose 3.88%.