Një video e fundit e aktores Arjola Demiri ka irrituar tej mase ndjekësit e saj në rrjete sociale.

Aktorja është shfaqur në një kishe, me një fustan të zi duke bërë lëvizje provokuese.

Komentuesit nuk e kanë toleruar aspak këtë gjest të aktores.

“Kisha është shtëpia e Zotit. Ka norma dhe etikë në sjellje dhe veshje. Çfarë ka dashur të shprehi me këtë skenë”, shkruan një ndjekës.