Ish-banori i Big Brother VIP në Kosovë, këngëtari Gjon Karrica i njohur si Lugati është shfaqur në karrocë dhe me krahun e thyer në një foto të publikuar në InstaStory. Prive raporton se Gjoni ka kaluar një episod të humbjes së vetëdijes, çka i ka shkaktuar lëndime trupore.

Fatmirësisht, ai po merr trajtimin e nevojshëm mjekësor në Zvicër dhe po i kalon ekzaminimet e nevojshme mjekësore për t’u rikthyer në formë.

Ish-banori i Big Brother VIP shfaqet në karrocë dhe me krahun e thyer