Transgjinorja Edona James ka rrëfyer shumë mbi jetën e saj personale në “Big Brother Vip Kosova” dhe deklaratat e saj kanë bërë xhiron e rrjetit. Por deklarata e fundit i ka lënë banorët pa fjalë.

Edona u tha atyre se është e mundur të vendoset mitra te meshkujt dhe se ata mund të lindin. Ajo njeh dikë që tashmë e kishte bërë këtë gjë.