Sali Berisha përveç faktit që ndodhet në vështirësi politike, diplomatike dhe tani edhe në raport me drejtësinë, tashmë ndodhet edhe para faktit që nuk ndiqet më nga demokratët.

Siç shihet edhe në foto, gjatë fjalës së Berishës në kuvendin e Rithemelimit, ish-kryeministri po ndiqej vetëm nga 391 persona, shifër tepër e ulët krahasuar edhe me faktin që ka me vete edhe një infrastrukturë digjitale.