Jemi në ditët e para të dhjetorit dhe pak para përfundimit të një viti tjetër, kemi shumë fenomene astrologjike, të cilat do të na prekin dhe do na shqetësojnë intensivisht. Dhjetori 2023 është plot me ngjarje konfliktuale, të favorshme dhe të pafavorshme.

Në anën pozitive, Neptuni është kthyer në rrugën e duhur, gjë që sjell më shumë transparencë, ndershmëri dhe favor në biznes dhe karrierë. Në anën pozitive është edhe treshja Merkur-Jupiter, e cila sjell fat dhe ndihmon veçanërisht në çështjet që lidhen me marrëveshjet, udhëtimet, shoqërimet dhe njohjet. Megjithatë, zhvillimet nuk ndalen këtu, pasi kemi një lidhje të Jupiterit me Uranin, që do të kulmojë në pranverën e vitit 2024, por ndikimi i tij do të jetë veçanërisht i fortë dhe tashmë ka filluar. Një takim i tillë zhvillohet çdo 13 deri në 14 vjet.

E gjithë kjo, e kombinuar me shumë më tepër ndryshime planetare, sjell zhvillime edhe për shenjat. Deri në fund të vitit kemi shumë kthesa të këndshme, si dhe mundësinë për të bërë një fillim të ri dhe për të lënë pas situata toksike.

Shenjat që do të preken më shumë deri në fund të vitit 2023, janë:

Akrepi

Ju jeni protagonist në zhvillimet e ditëve dhe lajmet janë mjaft të këndshme për ju. Mund të jeni munduar prej kohësh nga disa çështje familjare dhe personale, por tani e tutje do të keni favore të konsiderueshme në çështjet financiare dhe të karrierës. Përfitoni nga mundësitë që ju vijnë dhe synoni për një fillim të ri. Mos hezitoni të ndërmerrni rreziqe, iniciativa dhe të punoni shumë për atë që ju mbush. Për sa i përket romancës suaj, interesi juaj do të jetë i fokusuar edhe në këtë fushë dhe ka mundësi që të dashuroheni thellë ose të dëshironi të hidhni hapin e radhës në lidhjen tuaj. Megjithatë, jini të kujdesshëm pasi do të ndjeni më shumë nevojë për pavarësi dhe do të ndaloni së vendosuri për situatat që nuk ju lejojnë të jeni vetvetja.

Shigjetari

Favorizimi që do të keni Akrepat gjatë kësaj kohe është mbresëlënës. Ndryshimet që do të përjetoni do të jenë të shumta dhe shumica prej tyre do të jenë jashtëzakonisht pozitive. Është koha e duhur për të hartuar një rrugë të re në jetën tuaj dhe për të hapur një kapitull të ri, duke lënë pas gjithçka që ju lëndon. Lëreni krijimtarinë tuaj të rrjedhë e lirë dhe besoni në aftësitë tuaja, sepse gjatë kësaj kohe mund të bëni mrekulli. Përqafoni ndryshimet që vijnë në jetën tuaj dhe mos hezitoni të eksperimentoni.

Ujori

Nevoja për një fillim të ri është më e fortë se kurrë. Gjatë gjithë kësaj kohe po përpiqeshit të ndërtonit jetën tuaj, ashtu siç e kishit ëndërruar. Çfarëdo që bëre, bëre. Tani është koha për të shijuar më shumë momentet dhe për të sjellë njerëz të rinj dhe energji të reja në jetën tuaj. Jeni një nga shenjat që do të ndikoheni fort nga ndryshimet planetare, ndaj do t’ju duhet të jeni të qetë dhe të mbani larg frikën dhe mendimet e dyta. Theksoni dëshirat tuaja dhe përfitoni nga njohjet e reja në jetën tuaj të përditshme, të cilat do t’ju ndihmojnë të zhvilloheni dhe të ecni përpara./abcnews.al