Alban Nimani dhe Olimpia Smajlaj kanë sjellë një këngë vërtet të veccantë për të promovuar sportin në kryeqytet.

Kryetari I Bashkisë së Tiranës Erion Veliaj ka publikuar në rrjetet sociale këngën e re të dy artistëve që bëjnë bashkë edhe Bandën Frymore të Tiranës dhe sportin.

Këtë Vit Tirana mban dhe titullin Qyteti Europian I Sportit, ndërkohë që një vëmedje e veçantë i është kushtuar dhe infrastrukturës sportive nëpër shkolla dhe nëpër lagje.