Jesse Jane, 43-vjeçarja, aktore e filmave me pullë të kuqe u gjet e vdekur së bashku me të dashurin e saj, Brett Hasenmueller. Dyshohet se të dy kanë vdekur për shkak të mbidozës. Mësohet se policia ka ndërhyrë në shtëpinë e tyre për një inspektim pas kërkesës së punëdhënësit të Bretit, i cili prej ditësh nuk ishte lidhur dot me të. Pasi hynë brenda, policët bënë zbulimin makabër të trupave të pajetë të të dyve.

Është e paqartë se sa kohë saktësisht kishin të vdekur Jesse dhe Brett apo edhe shkaku i saktë i vdekjes së tyre. Mediat amerikane shkruajnë se megjithëse duket vdekja mund të lidhet me drogën. Hetimet dhe ekspertiza mjekësore do të japin vendimin përfundimtar, pasi të jenë kryer të gjitha analizat e nevojshme.