Në orët e para të mëngjesit kur banorët ishin në dhomën e gjumit dhe po bëheshin gati për të fjetur, Roza shkon dhe ngjitet sipër shtratit të Romeos. Teksa Romeo mbulohet nën jorgan ajo e godet atë me këmbë. Pasi ajo largohet nga krevati i tij, Romeo thotë që ndjen shumë dhimbje shpine.