Gjatë një bisede mes Erjolës dhe Silvit, ata kanë diskutuar rreth familjes së tyre ku dyshja kanë folur më shumë rreth familjeve të tyre. Erjola ka folur më shumë rreth ndjesive të saj dhe mungesës së babait të saj.

Erjola: Kur ndodhin shumë ngjarje, situata njëra pas tjetrës, ka nevojë njeriu të ketë konfirmime ose të takojë familjarët. Mua herë pas here më kujtohet dhe babi që unë nuk e kam. Aty pastaj prekem se nëse mami vjen më takon një ditë, janë ca njerëz që…

Silvi: Ku jeton mami?