Çmimi i madh i Big Brother VIP ka zbritur me 10 mijë euro të tjera.

Çmimi i cili ishte 80 mijë euro zbriti në 70, pasi Juli dhe Gazi humbëm ndaj sifdës së reagimeve nga Vëllai i Madh.

“Ishte një nga gjërat më të vështira”- tha Romeo.

“Faleminderit që më dhuruat emocione, dridhje duarsh. Jetojmë në një kohë që jemi bërën jësh me asfaltin dhe këtu ndjeva emocione të forta. Big Brother është një eksperiencë një herë në jetë”- tha Roza.

“Çmimi i madh aktualisht është 80 mijë euro. Por duke patur dy thyerje, njëra me këngën arabe nga Juli, që thotë ‘çfarë është kjo ditë arabe’ dhe e dyta nga Gazi që mua më injoron, por në spanjisht thotë ‘hola muchachos’, këtu shkelët rregullat.”– tha Ledioni.