Vetëm dy javë pas prezantimit të tij, ‘Rhudo’ është kthyer tashmë në restorantin e modës në Madrid. I drejtuar nga shefi prestigjioz Paco Roncero, aktorët Miguel Ángel Silvestre, Álex González dhe futbollistët Antoine Griezmann dhe Marcos Llorente, zbatuan projektin gastronomik, i cili tashmë është një çmenduri në kryeqytetin spanjol.

E vendosur në zemër të Madridit (rruga Velázquez, 46) dhe me 2000 metra katrorë, ‘Rhudo’ shkon përtej të qenit një restorant. Përveç menusë së gjerë që ka, në të cilën mund të gjejmë sallata, oriz, goca deti, mish dhe peshk. Natën vendi shndërrohet në një ‘klub nate’ dhe ka shërbim koktej dhe disa DJ deri në 5 të mëngjesit. Miguel Pastor dhe kamerierë të tjerë, përmes kreativitetit dhe shkrirjes së shijeve, janë përgjegjës për krijimin e koktejeve magjepsëse.

Dizajni futuristik i restorantit, eleganca me të cilën prezantohet çdo pjatë dhe ekskluziviteti që shfaq, janë faktorët kryesorë që kanë bërë që ‘Rhudo’ të jetë kaq popullor. Çmimi varion në varësi të shijes dhe pjatës së porositur, por pak a shumë varion nga 75 euro për person. E gjithë kjo e shoqëruar me kapacitetin e madh që ka, pasi ka një kapacitet deri në 450 vende, e bën atë një vend unik dhe të ndryshëm .

Edhe pse ideja e këtij projekti lindi muaj më parë mbi një tavolinë në restorantin ‘Roncero’, ai u inaugurua zyrtarisht më 29 janar. Disa të famshëm ishin të pranishëm në prezantimin e tij, si Rocío Monasterio, Paz Padilla, Carlos Sobera dhe disa lojtarë të Atlético de Madrid si Stefan Savic, Koke, Mario Hermoso, Rodrigo de Paul, Saúl Ñíguez dhe Jan Oblak , ndër të tjera. Që atëherë, shumë personazhe publikë janë parë në ambiente dhe kanë shijuar një vakt me miqtë apo familjarët.