Sot zgjimi në BBV3 ka qenë i zhurmshëm për shumë banorë.

Liami ka marrë tenxheret orët e para të mëngjesit, ka hyrë në dhomën e gjumit dhe filloi t’i godiste me njëra-tjetrën duke krijuar një zhurmë të padurueshme.

Nga ky gjest Egla ka mbetur e tronditur, ajo u tremb dhe i kërkoi Liamit të ndalonte. Lidi ka marrë tenxheret prej duarve Liamit dhe është larguar me vrap. Ka qenë Meritoni ai ka vazhdoi lojën e Liamit, i cili ka marrë dy shkopinj dhe i bënte valixhes së bashku me Liamin.