Hëna është që dje në Bricjap dhe deri në pasdite kjo shenjë do të jetë serioze, e qëndrueshme dhe e disiplinuar duke përfunduar kështu çdo punë dhe detyrim të marrë.

E ndërsa deri në mbrëmje, Jupiteri do të kalojë tek Demi dhe kjo shenjë do të shkëputet nga e zakonshmja.

Pra kështu, Bricjapi dhe Demi, janë dy shenja të zodiakut të cilët bëjnë çdo gjë që duan pa i dhënë llogari askujt.