Dy banorë të ‘Ferma VIP’, Albano dhe Dijonisi dy prej fermerëve që janë shpallur të preferuar për publikun, kanë inskenuar një sherr mes njëri-tjetrit pasditen e sotme teksa i kanë ‘ngrirë’ gjakun fermerëve të tjerë.

Pjesë e tyre është bërë dhe Çiljeta e cila ka nisur të bërtasë duke i thënë ‘Jua futa me këpucë kokës të dyve’ në mënyrë që të shqetësonte pjesën tjetër të shtëpisë.

Teksa të tre kanë filluar të krijojnë një situatë shqetësuese në ballkon, duke u dukur sikur një sherr i vërtetë po ndodhte, fermerët kanë vrapuar menjëherë jashtë.

E ndërsa Mariana, i ka ‘hyrë dorë’ të dy djemve për situatën e krijuar në shtëpi.