Meritoni dhe Erjola janë përfshirë në një debat këtë mesditë, ku nuk kanë kursyer ironitë me njëri-tjetrin.

Erjola ka qenë duke marrë rreze dielli, ndërkohë që i afrohet Meritoni dhe e ngacmon me fjalë. Meritoni shprehet se ajo po i largohet atij, ndërsa Erjola shprehet se thjesht po shijon rrezet e diellit dhe nuk do ndikohet nga fjalët apo ngacmimet e tij.

Meriton: Ky është dallimi që unë tallem me ju, ajo ikën.

Erjola: Se di rrezet e diellit më pengojnë që fjalët e tua të depërtojnë te unë, “kiss-kiss”.

Meriton: Dy ditë që tallem me ju, ajo ikën. Ikni, ikni mbrapa.