Mesdita e sotme në “Big Brother Vip”, duket se i është dedikuar ironive dhe ngacmimeve mes banorëve. Teksa Erjola po merrte rreze dielli në oborr, Meritoni i thotë se po largohet prej tij, duke e ngacmuar. Duke iu përgjigjur, Erjola i tha se ajo nuk i largohet asnjeriu, por po shijon rrezet e diellit dhe nuk do të ndikohet nga fjalët e tij.
(lexo këtu)

Pjesë nga debati:

Meriton: Ky është dallimi që unë tallem me ju, ajo ikën.
Erjola: Se di rrezet e diellit më pengojnë që fjalët e tua të depërtojnë te unë, “kiss-kiss”.
Meriton: Dy ditë që tallem me ju, ajo ikën. Ikni, ikni mbrapa.
Erjola: S’kam me ndjek njeri unë, kjo është vënë re, po ti je i vogël për ta kuptuar. Bëj çfarë të duash. O djalë i dashur, o Meriton cica mos thuaj tallje, thuaj shaka.