Një debat i ashpër ka ndodhur mes dy banorëve të Big Brother VIP, Eriola Doçi dhe Meriton Mjekiqit.

Debati ka nisur për shkak se Eriola pretendon se Meritoni e ka bullizuar me arushin që ia la Ledjona. Ndërkohë si hakmarrje Eriola i ka lagur jastëkun Meritonit.

Gjatë spektaklit, Eriola i tha Meritonit se është një provokator dhe përndjekës, ndërsa moderatori u shpreh se po tenton që t’i prishë imazhin.

Debati:

Erjola Doci: Përballë ka një njeri që nuk i lë mangët asnjë reagim. Përplasjet me Meritonin kanë qenë të vazhdueshme E shoh si një përndjekës, provokator të tmerrshëm jo vetëm ndaj meje, por ndaj çdo vajze tjetër në këtë shtëpi. Unë shoh një Ilnisa që thotë fjalën e parë të fundit dhe meritoni që fillon si makinë sepse duke iu ngjitur vajzave

Meriton Mjekiqi: Mua më vjen keq sesi po mundohen të më prishin imazhin në këtë shtëpi.

Erjola Doçi: Ty të është bërë fytyra shollë këpucësh dhe asnjë fjalë nuk të prek ty.

Meriton Mjekiqi: Unë nuk bie në nivelin tënd.

Ilnisa Agolli: Erjola nuk ka nevojë për ndihmat e gocave.