Zv.Kryeministrja Belinda Balluku ka dalë nga SPAK pasi u mor në pyetje.

“Isha këtu për dosjen 255, që është inceneratori i Tiranës, duhet të jepja disa sqarime që besoj të kenë shërbyer. Kjo është ndarja e vërtetë e pushteteve, për të cilën kemi folur gjithmonë.

Kjo dosje ka bërë pis të madhe të vogël dhe i ka ardhur koha të zbardhet të ndahet puna e ndershme nga abuzimi pafalshëm.‘- tha Balluku.