Shtepia e BBV ka shperthyer nga te qeshurat mbremjen e djeshme. Juli dhe Romeo kane pyetur Francesken nese e ka burrin jashte. Banorja ka habitur duke thene se jashte i ka lene nje vajze te panjohur me emrin “Dorina”, ku gjithe banoreve i ra si nje habi e madhe dhe u shkrine se qeshuri.