Graciano ka diskutuar me Eglën ditën e sotme në shtëpinë e “Big Brother VIP3”, pas debatit të aktores me Erjolën.

Graciano i i shprehu ‘dashurinë’ Eglës, i tha asaj se e do shumë, megjithëse ai tregoi se nuk i pëlqen aspak loja që ajo po bën në shtëpi.

Graciano: Ti je dritë dielli, ti je me të ngrënë syrin, ta kam thënë

Egla: Ma hëngsh syrin

Graciano: Do ta ha, por po mbytesh (për bananen që po konsumon Egla)

Egla: Tani mbylle
Graciano: Kujdes se po mbytesh (për bananen që po konsumon Egla). Pse je kështu moj Egla? Tu prish magjia moj zemër dhe më vjen shumë inat se unë vdes për ty, aq e mirë je

Egla: Zemra më ke parë në këtë soj magjie sepse jam këtu, kështu siç është. Mbylle gojën sepse nuk ke tru. Do më çikë më shumë kohë

Graciano: Po të bëjë robi këtë lojë… Unë nuk merrem me ty sepse duhet të bie në nivelin e debateve që ti bën dhe unë nuk jam i tillë

Egla: Qetësohu zemra

Graciano: Unë i qetë jam, nuk jam Erjola që del nga vetja në sekonda

Egla: Erjolën e kam merak se mi dalin hemorroidet

Erjola: Graciano mos më zër në gojë te ajo