Pak kohë më parë, Arbana Osmani dhe Eduart Grishaj kurorëzuan dashurinë e tyre në martesë. Edhe pse ka kaluar gati një vit që nga ajo ditë, ende nuk kemi parë një fotografi të plotë sesi Arbana dukej nuse apo dhe Eduarti dhëndër.

Edhe pse çifti zgjodhi që dasma e tyre të ishte private, asokohe ata ndanë një fotografi të cilët dukeshin të dy në profil.