Nuk ka kaluar pa incidente, prag sfida mes kombëtares tonë dhe asaj italiane, por për fat të mirë ishin forcat e sigurisë që parandaluan gjithçka. Afro 50 tifozë italianë janë arrestuar sipas informacioneve të policisë, pasi atyre i’u gjetën objekte si thika, fishekzjarrë dhe kapuç, të cilat do të mbahen në policinë gjermane.

Kampi qendror i Macron pritet të marrë 18%. Sipas të paktën dy sondazheve të opinionit, e majta nuk është shumë prapa RN dhe përpara grupit të Macron.