VLORË- Zjarrfikësja e Vlorës i kanë ardhur në ndihmë një fëmije, i cili mbeti i bllokuar në banesën e tij.

Gazetari i ABC News, Elton Nika, raporton se momentin që po dilte me prindërit fëmijës i është mbyllur dera dhe ka mbetur brenda banesës.

Duke qenë që dera e banesës ka qenë e blinduar, familjarët nuk kanë mundur ta hapin dot dhe në këto kushte kanë kërkuar ndihmën e zjarrfikëseve, të cilët kanë ndërhyrë në kohë.
Ngjarja ndodhi në lagjen “24 maji” në zonën e Çoles.

https://youtu.be/t-fe-iUaGzo