Arta Elezaj, aktorja e serialit të famshëm në trevat shqiptare ‘O sa mirë’ është vendosur në syrin e cikl onit të opinionit publik pas publikimit të një video h ot ku ajo shfaqet në banesën e saj më të mb athura të kaltra trans parente duke bërë tëerk dhe dr idhur fort të p asmet.

Video po bën ndërkohë xhiron e rrjeteve sociale, ndërkohë që thuhet se e ka vendosur në një situatë aspak komode aktoren.Kjo e fundit nuk ka reaguar ende për videon, ndërkohë që po kështu nuk dihet se kush i ka shpërndarë pamjet.