Tirana International Airport ka njoftuar se për ditën e sotme janë 4 fluturime të konfirmuara vajtje-ardhje në 4 destinacione. Wizz Air (W6 2882) – Fluturimi nga Vjenë në Tiranë dhe kthim⠀ Air Albania (ZB 3001) – Fluturimi për në Romë dhe kthim (Riatdhesim)⠀ Air Serbia (JU 213) – Fluturimi nga Beogradi në Tiranë dhe kthim⠀ Air Albania (ZB 3003) – Fluturimi për në Milano dhe kthim (Riatdhesim)

TIA i bën thirrje pasagjerëve që të kontaktojnë me kompanitë ajrore para çdo udhëtimi dhe të respektojnë rregullat e higjenës. Do të lejohen të udhëtojnë vetëm personat që janë rezidentë në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit europian.

Njoftimi i plotë i TIA: Fluturimet e konfirmuara 18.06.2020⠀ Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara vajtje-ardhje deri tani për ditën e nesërme janë:⠀ Wizz Air (W6 2882) – Fluturimi nga Vjenë në Tiranë dhe kthim⠀

Air Albania (ZB 3001) – Fluturimi për në Romë dhe kthim (Riatdhesim)⠀

Air Serbia (JU 213) – Fluturimi nga Beogradi në Tiranë dhe kthim⠀

Air Albania (ZB 3003) – Fluturimi për në Milano dhe kthim (Riatdhesim)⠀

Ju lutemi pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi. Atyre që udhëtojnë, të respektojnë protokollet e higjenës. Maskat janë të detyrueshme.⠀ Ndërkohë, nisjet nga Shqipëria janë ende të kufizuara për personat që nuk janë të pajisur me leje qëndrimi apo pasaportë për destinacionet EU.⠀ Lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian dhe nënshtetasit EU.⠀ Situata ndryshon me orë, ndaj ju lutemi dhe për pak durim. Çdo njoftim të shtetit shqiptar në lidhje me çdo fluturim, do t’jua përcjellim menjëherë në faqet tona zyrtare.