Shkolla profesionale “26 Marsi” në këtë nëntor do të jetë gati për të pritur 624 nxënës, në ambientet e reja të projektuara me më shumë hapësirë se më parë.Kryeministri Edi Rama i shoqëruar nga ministri i Rindërtimit, Arben Ahmetaj u ndal sot në kantierin e ndërtimit të kësaj shkolle e cila u shkatërrua nga tërmeti i fortë që goditi vendin tonë mëngjesin e 26 nëntorit.Shkolla profesionale “26 Marsi” do të ketë 18 klasa, 8 laboratorë si dhe ambientet sportive e të gjelbëruara.Në Kavajë do të rindërtohen nga e para 12 shkolla të reja.