Ministri serb i Mbrojtjes Aleksandar Vuli i përgjigjet kryeministrit Edi Rama pas replikave për krijimin e Shqipërisë së Madhe.

Reagimi i tij:

“Nëse Edi Rama do të kishte një tru, ai nuk do të përpiqej të bënte një ‘Shqipëri të Madhe’, nëse do të kishte mendje nuk do të bënte një foto nën flamurin e ‘Shqipërisë së Madhe’,do të interesohej për paqen në rajon, ai nuk do të lavdëronte v r a s ë s i t nga të ashtuquajturit UÇK u përpoq të përcaktonte kush do të qeveriste Malin e Zi. Nëse ai do ta dinte se çfarë është të kesh fytyrë, Rama nuk do të përpiqej të paraqiste manastiret serbe në Kosovë dhe Metohi si trashëgimi të popullit të tij në librat shkollorë zyrtarë të shtypur nga qeveria e tij. Vetëm në botën e cicërimave dhe imitimeve, Ramën, e kujtojmë më shumë për çorapet e tij të shqyera sesa për idetë e shkëlqyera”, shkruan Vulin.