Aktori i humorit, Salsano Rrapi së fundmi nëpërmjet një statusi në rrjetet sociale ka thumbuar dhe ironizuar koleget e tij. Salsano ka theksuar faktin që i vjen turp të quhet aktor, kur lexon statuset e kolegeve të tij që flasin për mediokritetin artistik, ku ndërkohë nuk dinë të lahen e as të vishen.

“Kur lexon statuset e ndonjë aktoreje, që nuk di as të lahet dhe as të vishet, që flet për mediokritet artistik (të artistëve të tjerë), të vjen të ndryshosh profesion, se të vjen turp që ti ke të njëjtin status (aktor) me të… Uhhhhhh”, shkruan Salsano.