Kanë mbetur më pak se dy muaj nga dita e zgjedhjeve të 25 Prillit dhe Kryeministri Edi Rama ka publikuar në Instagramin e tij 100 arritjet e qeverisë në 4 vite.

Së fundmi kryeministri Rama, me anë të një ‘story’ ka shktruar një pyetje në formë kuici në lidhje me tatimin e bizneseve mbi fitimin. Sa përqind e bizneseve nuk paguajnë tatim fitimi?- pyet Rama. Në storyn pasardhës paraqitet edhe përgjigjja, 90% e bizneseve kanë 0% tatim mbi fitimin.