Takimi i Jasminës dhe Erlindit u duk se kalo mjaft mirë. të dy u panë se kanë pëlqim ndaj njëri tjetrit. Ndërsa Jasmina e çoi një hap më tej, duke e zhveshur Erlindin.

Biseda Erlindi O sa e mirë të vika, vajza ka nevoja vetëm për parfum Jasmina: Po hë Erlind na shkunde na tunde, na freskove Erlinid: seriozisht e ke me ato zgjedhjet Jasmina: Po ti ke ndenjur urtë Erlindi: Hajde të ngroh pak, je bërë shumë e bukur sot. se tani po të shoh më mirë. Po më pëlqen shumë ky takimi

Erlindi: Takimi i parë ishte surprizues, po e prisja kontaktin fizik me Jasminën Mevlani: A ke pëlqim apo e bënë për inat Erlinid: Nëse Jasmina s’do donte s’do kishte ndodh gjë Arjani: Erlindi ishte më i dhënë në këtë takim, duket që ka pëlqim këtu. S’mdendoj që ka qenë për xhelozi. Sikur kishte ek sitim mes jush.