Kryeministri Rama përmes një “Instastory” ka publikuar një ndër 100 arritjet e qeverisë gjatë mandatit të dytë.

Teksa na ndajnë 26 ditë nga zgjedhjet parlamentare më 25 prill, Rama në formën e një kuici ka ndërtuar një pyetje lidhur me sa kilometra tubacione janë shtruar këto vite për të siguruar furnizim me ujë 24 orë për qytetarët.

“Sa kilometra tubacione janë shtruar këto vite për të siguruar furnizim me ujë 24 orë? 1100 km 8700 km”, pyet Rama në story.

Më pas në storyn pasardhës ai ka faktuar se janë shtruar 8.700 km tubacione dhe 804 milionë dollarë të investuara për të siguruar furnizimin e qytetarëve me ujë të pijshëm.