Kryeministri Edi Rama i ka dhënë fund dilemave se ku do jetë si deputet. “Sa i përket Durrësit dhe Vlorës, unë kam bindje që objektivi bazë do realizohet. Dilema e shumë kujt është ku do rrish në Vlorë apo Durrës, unë do rri aty ku do më duan më shumë, tani njerëzit janë në Vlorë të babës në Durrës, do rri ku më duan më shumë, dua që për Durrësin të bëj atë që kam bërë për Vlorën, jo se aty kam një pjesë të rrënjës, por sepse është një nga asetet më të mëdha në vend, ka ardhur koha për ta çuar në një fazë të re”, tha Rama.