“MIRËMËNGJES! E dona shumë e dona Ditë të mbarë”. Kështu shkruan Edi Rama ditën e sotme teksa publikon videon e mëposhtme.

Bëhet fjalë për spotin e Partisë Socialiste në Shkodër, ku marrin pjesë aktorët e humorit Besnik Çinari dhe Zyliha Miloti.

Aktorët përmes skeçit apelojnë që të votohet kandidatja socialiste Edona Bilali. Për më tepër ndiqni spotin: