Në kuadër të fushatës elektorale, kryetari i Kuvendit, Gramoz Ruçi dhe zv.Kryeministri Erion Braçe vijojnë takimet me banorët e zonës në Qarkun e Fierit.I shoqëruar me kandidatin për deputet Petro Koçi, nga kryebashkiaku Armando Subashi dhe deputetja Adelina Rista, Ruçi ka zhvilluar takim elektoral me banorë dhe socialistë të Njësisë Administrative Libofshë.

Ndërsa zv,kryeministri Braçe ka zhvilluar takime në Fiershegan.