Kreu i Partisë Demokratike është ndalur sot në qendër të Tropojës, i hipur mbi një poltron ka nisur të flasë i rrethuar nga dhjetëra militantë të PD-së.

Një video e publikuar nga dega e Partisë Demokratike në Tropojë vihet re se Basha u është drejtuar me një gjuhë tallëse qytetarëve. ‘Tropojsa dhe tropojse’ u është drejtuar Basha qytetarëve tropojanë. (Lexo.al)