Kryeministri Edi Rama ka zgjedhur një shprehje të basketbollistit Michael Jordan për të dhënë një mesazh për qytetarët mëngjesin e sotëm.

Ndërsa numërimi i votave është drejt përfundimit dhe Partia Socialiste prin me 72 mandate, Rama shkruan se po punove fort ia del.
“MIRËMËNGJES 😊
Po punove fort ia del. S’ka rrugë të shkurtra në jetë – Michael Jordan”, shkruan Rama.