Raportuesja për Shqipërinë në Parlamentin Europian, Isabel Santos ka përshëndetur mbarëvajtjen e procesit të zgjedhjeve parlamentare në Shqipëri, të cilat u mbajtën këtë të dielë.

Në një postim në Twitter, Santos shkruan se është koha që politikanët shqiptarë të vazhdojnë rrugën drejt Europës.

“Përgëzime për njerëzit për një proces zgjedhor që pavarësisht pandemisë Covid19 ishte i organizuar mirë.

Tani është koha që të gjithë aktorët politikë të vazhdojnë dhe së bashku të vazhdojnë rrugën drejt Europës.

Fat të mbarë Shqipërisë! #Shqipëria #Parlamenti Evropian”, shkruan Isabel Santos