Për disa shenja të Horoskopit, të tilla si Demi ose Akrepi, zakonisht investojnë energjinë e tyre tek një person, por të tjerët ka shumë të ngjarë të kenë një jetë të dyfishtë dashurie pa ndjerë pendim. Më poshtë, ju paraqesim 3 më të përhapurat, pra ato që kanë më shumë shanse për t’i dhënë zemrën dy personave në të njëjtën kohë.

BINJAKËT-Paraqitja e Binjakëve me dy njerëz të vegjël që shikojnë në drejtime të kundërta tregon se ka të paktën dy anë të personalitetit të tyre. Binjakët, si shenjë e ajrit, zgjedhin të eksplorojnë shumë marrëdhënie paralele, sepse secili prej tyre i jep mundësinë të nxjerrë në pah aspekte të ndryshme të vetvetes. Për shembull, një marrëdhënie mund ta ndihmojë atë të zhytet më thellë dhe të eksplorojë vetveten e tij të brendshme, ndërsa tjetra mund të jetë ideale në mënyrë që të nxjerrë në sipërfaqe anën e tij më sipërfaqësore dhe ekstroverte. Ndërsa kjo lloj shprehje e dyfishtë mund të çojë dikë tjetër në kolaps, Binjakët zbulojnë se kjo e mban interesin e tij gjallë!

PESHORJA-Peshorja drejtohet nga Afërdita dhe gjithçka në jetën e saj sillet rreth sensualitetit, romancës, sharmit dhe gjërave më të rafinuara në jetë. Ajo është e shkëlqyer në marrëdhënie dhe shoqëri dhe do të bëjë gjithçka që mundet që partneri i saj të ndihet i veçantë. Ajo ka shumë dashuri për të ofruar dhe shpesh e gjen veten të dashuruar me më shumë se një person. Në fund të fundit, ajo është një shenjë ajri, prandaj është e natyrshme që të flirtojë dhe ka aftësinë të magjepsë lehtësisht të tjerët. Shpesh, kur dy njerëz ofrojnë vëmendjen e tyre, ai nuk mund t’i rezistojë dorëzimit të të dyve. Disavantazhi: Ajo është tepër e pavendosur. Kështu, ndërsa një Binjak mund të ndihet mirë me dashuri të njëkohshme për dy persona, Peshorja do të torturohet shumë për të zgjedhur.

PESHQIT-Një Peshk mund të dashurohet me pothuajse këdo që takon. Dominohet nga Poseidoni, planeti i ëndrrave, iluzioneve dhe imagjinatës. Është shumë e lehtë për këtë shenjë të horoskopit të ndihet romantik në çdo takim që do të ketë me një të huaj tërheqëse. Për shembull, ai mund të shkojë në të njëjtin lokal gjatë gjithë kohës sepse e ka bindur veten se banakierja e lezetshme është shoqja e tij e shpirtit dhe do të bëhet ndeshja perfekte, edhe nëse nuk ka rastisur të shkëmbejë një bisedë me të. Ndërsa Peshqit janë plotësisht në harmoni me emocionet e tyre, ata janë të gatshëm të eksplorojnë lidhje më të thella emocionale me shumë njerëz në të njëjtën kohë. Kjo është arsyeja pse dy njerëz do të dashurohen me shumë lehtësi. Por në të njëjtën kohë, ata priren të qëndrojnë të dashuruar për një kohë të gjatë.