uigi Soreca ka njoftuar se duke nisur nga data 1 korrik, i këtij viti hiqet tarifa Roaming në Ballkanin Perëndimor, përfshirë dhe Shqipërinë.

Postimi i Soreca:

Nga 1 korrik 2021 Tarifat Zero Roaming në Ballkanin Perëndimor, # Albania??përfshirë! #RoamFree!