Kryeministri Rama ka publikuar fotot me ish-Presidentin e Francës, Nicolas Sarkozy nga një takim në shtëpinë e tij.

“Me një mik special në shtëpinë e tij në Paris, presidentin Nicolas Sarkozy, me të cilin kam privilegjin të këshillohem për sfidat e Shqipërisë dhe rajonit tonë, në rrugën e zhvillimit ekonomik e social, e të integrimit europian??”- shkruan Rama.