Në sezonin e sapo nisur veror, mrekullitë natyrore shqiptare janë në pritje për të pritur dhe magjepsur turistët vendas dhe ato të huaj të cilët të shumët në numër po vizitojnë vendin tonë, favorizuar edhe nga masat favorizuese për pushimet në vend. Midis qindra mijëra vizitorëve të huaj, dy vajza zvicerane, Marielle dhe Blanche, kanë vizituar Shqipërinë në mesin e një turneu të tyre me udhëtime, duke shprehur mahnitjen e tyre për bukuritë e rivierës shqiptare dhe historisë së saj. Vajzat zvicerane kanë shëtitur me makinën e tyre rulot vende të ndryshme në rivierën jugore të Shqipërisë duke përjetuar një eksperiencë f rymarrëse./Lexo.com.al/e.c.