Në kuadër të vizitës në Shtetet e Bashkuara, Ilir Meta i shoqëruar nga bashkëshortja e tij Monika Kryemadhi, kanë takuar edhe një pastor.

Si dhuratë simbolike, ata kanë marrë nga një Bibël për ta lexuar pas kthimit në atëdhe.

Çifti Meta-Kryemadhi kanë zgjedhur të bëjnë edhe një fotografi ku kanë vendosur dorën në ungjill.

Referuar publikimeve të ndryshme, njerëz me varësi nga droga, alkoli apo kumari, njerëz me prirje kriminale, njerëz në depresion apo të sëmure, njerëz nga bota e prostitucionit apo shthurjes, shoqëri të tëra apo kultura të ndryshme janë prekur dhe janë transformuar nga mesazhi i ungjillit duke pasur një jetëndryshim të dukshëm. (TemA)