Apple sapo lëshoi ​​paketën e baterisë MagSafe – një aksesor prej 99 dollarësh që mbërthehet në pjesën e pasme të një iPhone 12 për të zgjatur jetën e baterisë. Dërgesat do të fillojnë javën e ardhshme.

Bateria e jashtme është ndërtuar për iPhone 12 Mini, 12, 12 Pro dhe 12 Pro Max. MagSafe Battery Pack është në dispozicion vetëm në të bardhë.

Nga fotot e aksesorit, mund të shohim se ai përmban një bateri 1,460mAh – mbetet për t’u parë se si përkthehet kjo me përdorimin e përditshëm të produktit. Për shembull, kapaciteti i baterisë së iPhone 12 është 2,815mAh, kështu që kjo do të sigurojë rreth 50% ekstra energji.