Këtë pasdite, kryeministri Edi Rama ka ndarë pamje nga Kanionet e Lumit Erzen. Me anë të një video në rrjetet sociale, Rama u uron të gjithëve pasdite të këndshme. “Pasdite të këndshme nga kanionet e lumit Erzen dhe natyrës spektakolare”, shkruan Rama.